GRAFISCH COLLECTIEF

Creatieve bedrijfsreportages

CORVIDINK werkt samen met een team van foto-en videografen met oog voor detail. Een bedrijfsreportage waar de sfeer en professionaliteit van je bedrijf naar voor komt. Een goede bedrijfsfotograaf weet een reportage te maken die focust op de belangrijke momenten. En laat dat nu net zijn waar wij ons op focussen. Tijdens het bedrijfsevent gaan we op zoek naar echte momenten tussen je werknemers en klanten.

Waarom een bedrijfsreportage?

Beleving is alles, zowel voor je werknemer als voor je klant. Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in de perfecte aankleding van jouw event. Het zou zonde zijn dit dit niet met de buitenwereld te delen of simpelweg te vereeuwigen.

Samenwerken?

Zij waren alvast overtuigd.

Kinepolis

Wij zijn zoveel beter met beelden dan woorden. Bij deze… Het marketingteam van Kinepolis contacteerde ons om wat beelden te komen shooten bij de avant première van “Niet Schieten”. Aangezien er fotografen zat waren wouden ze een andere, creatievere invalshoek. Helemaal goed! We stelden voor om een “behind the scenes” te doen van het marketingteam dat dit event op poten heeft gezet. Donuts als ontbijtje, tien minuutjes chillen in de zon tijdens de stilte voor de storm en knallen wanneer de paparazzi in aantocht is. Helemaal ons ding!