GRAFISCH COLLECTIEF

Bedrijfsportret met persoonlijkheid

CORVIDINK werkt niet met een eigen studio. Shooten op locatie is ons handelsmerk. Wij geloven wel in studiomateriaal zoals flitsen en lichtdiffusors, wij geloven niet in shooten op een vreemde locatie “in de studio van de fotograaf”. Wij bieden dan ook twee pakketten voor portretfoto’s aan, telkens op locatie.

Shooten in het bedrijf

In tegenstelling tot shooten met een neutrale achtergrond, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de omgeving van je bedrijf. Het bedrijvenpark, een mooie bureauruimte, een stadsbeeld,… Zo goed als alles is mogelijk.

Samenwerken?

Zij waren alvast overtuigd.

persoonlijke banners voor KPMG

KPMG contacteerde ons naar aanleiding van hun nieuwe huisstijl. Voor elke werknemer wordt er een persoonlijke pagina gemaakt met info over de werknemer en een sprekende banner. “Geen al te standaard foto’s”, is het uitgangspunt. Helemaal goed! Het bedrijvenpark werd gebruikt als achtergrond voor de alles-behalve-saaie bedrijfsportretten. Voor shoots als deze werken we doorgaans met drie leden van CORVIDINK. De make up artieste, een fotograaf en een lichtassistent. Bij grote projecten schakelen we nog een vierde persoon in om het logistiek gedeelte op zich te nemen.