Project omschrijving

FESTICUP

MISSIE

Festicup is een startup die evenementen duurzamer wil maken door volop in te zetten op herbruikbare drankbekers. Achter de schermen waren ze er helemaal klaar voor. Echter op een brochure en logo na hadden ze geen kanalen en content om potentiële klanten te bereiken. Enter CORVIDINK *luid gejuich*

GLUHWEIN OP CORVIDINK’S WIJZE

Het camera collectief achter CORVIDINK is best wel blij met een klant als Festicup. Wat zou je zelf doen wanneer iemand claimt dat iets onbreekbaar is? Inderdaad… We maakten enkele video’s met festicup-baseball-bekers, voetzoekers, een Dodge RAM die over een beker rijdt en nog wat andere “serious business”. Onze persoonlijke favoriet is de gluhwein op CORVIDINK’s wijze. Men neme een festicupbeker, schenkt rode wijn in, voegt een metalen lepel toe en laat even sudderen in de microgolf. Na een 15tal bliksems zou je wijntje perfect op temperatuur moeten zijn.

Bij festivalbekers horen bier, lawaai, feestende mensen en goede reportagefotografie. Droomscenario voor als je inhouse een rot in’t vak hebt die niets anders doet dan feestjes shooten.

Stilzitten is voor de hierboven vermelde fotograaf niet aangewezen. Terwijl hij de festivals afstoomde stuurden we een van de andere fotografen richting studio voor de cleane website foto’s.

  • Promovideo “een dag in het leven van een beker”
  • Snippets social media
  • Hoe tap je de perfecte pint? CORVIDINK zocht de wereldkampioen biertappen op en beleefde een interessante namiddag / veel te lange avond/ veel te brakke ochtend.
  • “Onbreekbare bekers” – Getest door CORVIDINK

Het is zeker niet onze core business, maar we hebben hier wel wat coole geeks rondlopen die niets liever doen dan “nekeer iets anders”. Bij deze… Als de klant zoveel vertrouwen heeft in je kunde en goede intenties kan je gewoon geen neen zeggen. Blijkbaar maken we ook websites: www.festicup.be .

Ondertussen hebben de video’s al meer dan 100 000 views op facebook.

VIDEO